Андрій Райкович закликає кропивничан вакцинуватись від грипу

Понеділок, 29 жовтня 2018 14:25

Найнадійнішою профілактикою захворювання на грип є вакцинація. На цьому наголосив  міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 29 жовтня.

Очільник міста особисто зробив щеплення і закликав містян до створення колективного імунітету в Кропивницькому. Він поставив перед начальником управління охорони здоров’я Оксаною Макарук чітке завдання – постійно і ефективно інформувати громаду про засоби боротьби з підступною вірусною інфекцією та зробити все щоб ті, хто бажають зробити щеплення від грипу, знали де і як вакцинуватися.

Вихованцям садочків та учням шкіл даватимуть більше вітамінів в раціоні харчування, бо це необхідно в осінню пору. А вихователі та вчителі дотримуватимуться необхідного санітарного режиму, щоб діти менше хворіли.

- Особливу увагу приділити дітям, – наголосив міський голова. - Провітрювання приміщень, контроль температурного режиму, вчасна профілактика, ефективне лікування. Медичні заклади повинні бути готові надати якісну професійну допомогу, консультацію кожному пацієнту. ЗМІ вже почали інформаційну кампанію. Прошу теж системно підтримувати цю тему, тримати епідемічну ситуацію під контролем. Нам з цим традиційно жити до весни.

Усі новини