Андрій Райкович взяв під особистий контроль питання виділення землі учасникам АТО у Кропивницькому

Вівторок, 12 листопада 2019 17:26

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович взяв під особистий контроль питання виділення земельних ділянок учасникам АТО із Кропивницького.

Сьогодні, 12 листопада очільник міста зустрівся з ветеранами АТО та ООС. Чоловіки прийшли до міського голови з проханням пришвидшити вирішення питання виділення землі, яку вони заслужили, захищаючи країну  на Сході.

У той же час,  ділянки, які ветерани самостійно  обрали під забудову, знаходяться в охоронній зоні вздовж лінії залізничного полотна, що не дає можливості  управлінню містобудування та архітектури надати дозвіл на будівництво.

У свою чергу, Андрій Райкович запевнив, ділянки бійці отримають. - Ці хлопці хочуть отримати землю для того, щоб збудувати собі житло, тому ми зобов’язані їм допомогти, - наголосив міський голова. – Але ми виділимо ці ділянки в законний спосіб, так, щоб потім не було проблем з будівництвом, підключенням комунікацій, оформленням документації. Ми повинні зробити все від нас залежне, щоб убезпечити ветеранів АТО від можливих проблем, які можуть виникнути через недотримання всіх норм чинного законодавства.

фото: https://gre4ka.info

Усі новини