Андрій Райкович вимагає забезпечити належний контроль технічного стану усіх рекламних засобів у Кропивницькому

Понеділок, 2 березня 2020 13:19

Кропивницький перевіряється на уміння організувати колективний захист  не тільки загрозою появи захворювань коронавірусної інфекції, а й погодними умови. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 02 березня.

- Шквальний вітер, який впродовж декількох годин зламав один білборд, зніс старі огорожі орендованих ділянок та громадські зупинки пасажирського транспорту, продемонстрував не тільки силу стихії, а й наші недопрацювання контролю технічного стану таких об’єктів. – наголосив міський голова.

 Андрій Райкович доручив керівництву управління містобудування та архітектури, спецінспекції терміново посилити комунікацію з  власниками рекламних конструкцій, огорож навколо орендованих і не використаних за призначенням земельних ділянок,  та вимагати тримати їх  належному стані і забезпечити належний контроль виконання цієї вимоги. Крім того, заступники міського голови, спільно з управлінням НС і ЦЗ населення отримали завдання обстежити всі пасажирські зупинки міста: перевірити кріплення, накриття і обов'язково переконатися, що всі ці конструкції перебувають на балансі комунальних служб. Одночасно проконтролюють і стан усіх дитячих майданчиків.

- За таких погодних умов немало випадків, коли злітають і частини дахів будинків. Тому заклади освіти, охорони здоров’я, культури, спорту - власне, всі комунальні об’єкти, мають триматися на постійному контролі відповідними службами,  - наголосив Андрій Райкович.

Фото: https://www.ugorod.kr.ua 

Усі новини