Андрій Райкович вимагає всебічної уваги УКБ ремонту дороги по вулиці Полтавській

Понеділок, 13 липня 2020 15:32

Під час апаратної наради міський голова окремо зупинився на аналізі капітальних робіт на будівельних об’єктах міста. Зокрема, Андрій Райкович зосередив увагу управління капітального будівництва щодо контролю за темпами ремонтних робіт дороги по вулиці Полтавській.

- На проєкти передбачені солідні кошти, тому за кожним етапом вимагаю посиленої уваги і постійного діалогу з підрядниками. Активна фаза повинна бути із самого початку. Жодного часу на розкачування не має бути. Є виграні тендери, є підрядник. Нам нічого не заважає проводити там роботи, кожен об’єкт вимагає своєчасності, - зауважив Андрій Райкович. - Не допустимо лізти в осінні дощі, а потім охати, що у нас якість укладки полотна не така, провали будуть, невтрамбовані грунти, усадки і таке інше. Тому на цьому майданчику необхідно нам бути щодня, – звернувся до профільного заступника міський голова.

Також очільник міста звернувся до управління капітального будівництва та управління ЖКГ з вимогою щоденного моніторингу як тендерних процесів, так і робіт на будівельних об’єктах.

- Подібні роботи- масштаби, а не локальні ямки в дворах. Тому вони потребують високого професійного підходу. Хоча й ямки треба латати на совість, а не 10 разів на рік, - зауважив Андрій Райкович. - Професіоналізм, відповідальність і совість ніхто не відміняв, особливо коли об'єкт ремонтується за народні гроші.

Вже після апаратної наради, за інформацією начальника управління капітального будівництва Сергія Білоконя, з 14 липня підрядник розпочинає підготовчі роботи, пов’язані з капітальним ремонтом Полтавської. Увесь цикл робіт відбуватиметься відповідно до узгодженого з УКБ графіка.

Усі новини