Андрій Райкович: “У місті завжди має бути ідеальний порядок”

Понеділок, 7 травня 2018 10:20

Сьогодні, 7 травня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович розпочав щотижневу апаратну нараду із доручень комунальним підприємствам щодо наведення ладу у місті напередодні відзначення пам’ятних дат - 8 і 9 травня.

- Від сьогодні і до кінця поточного тижня в місті проводитимуться як масштабні, так і локальні заходи за участі великої кількості народу, - наголосив Андрій Райкович. - На сьогодні ми вже знаємо увесь перелік урочистостей, локації, учасників, особливості і час проведення. Тому моє завдання практично всім виконавчим органам активно долучитися до роботи ключових відповідальних підрозділів і 8, і 9 травня.

Міський голова дав доручення усім керівникам комунальних служб навести порядок на всіх магістралях, меморіалах і цвинтарях, до яких прийдуть люди, і їхатиме транспорт. Оскільки працівникам КП “Благоустрій” такий об’єм робіт охопити важко, очільник міста запропонував керівнику комунального підприємства залучити до прибирання міста осіб, які стоять на обліку у центрі зайнятості.

- На обліку у центрі зайнятості стоїть 1200 осіб - це потенційний ресурс працівників, яких можна залучити до прибирання міста, - зауважив Андрій Райкович. - Ці люди отримують від держави кошти, які надходять до бюджету через сплату громадянами податків, тому логічним буде, якщо вони працюватимуть на користь громади.

Усі новини