Андрій Райкович: розбудовуємо Кропивницький разом із молоддю – за нею майбутнє міста!

Четвер, 6 лютого 2020 19:44

Сьогодні, 06 лютого, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів комунікативну зустріч з активною молоддю міста у неформальній обстановці.

На чаювання зібрались в ланч – кафе «Ятрань» і спілкувалися в затишній атмосфері. Юнаки та дівчата виявились надзвичайно активними – дискутували з міським головою, пропонували низку цікавих ідей, які варто було б втілити в життя у Кропивницькому, аби зробити його ще кращим та комфортнішим для мешканців.

Серед пропозицій молоді – проекти розвитку туристичної привабливості міста, реалізація мрії створити потужну молодіжну волонтерську організацію. Учасники зустрічі запропонували навіть проєкт реконструкції площі Героїв Майдану. Турбує молодь і відсутність в місті належно облаштованого молодіжного простору.

Проте Андрій Райкович запевнив, міська влада вже цього року запланувала його створення. Молодіжний простір, де молодь могла б збиратися, спілкуватися та проводити різноманітні заходи міський голова пропонує відкрити у капітально відремонтованому і реконструйованому сучасному ЦНАПІ, який вже цього року здадуть в експлуатацію.

- Ми вперше спілкуємось в такому форматі, і він дуже класний, - відзначив під час зустрічі Андрій Райкович. – Без зайвого офіціозу можна вирішити набагато більше. Добре, що ми вийшли на формат таких зустрічей, треба їх продовжувати, аби не втратити довіру одне одного. Майбутнє за вами, вам жити в цьому місті, розвивати його, тож будемо будувати Кропивницький  разом.

Громадська лідерка Ірина Ткаченко запропонувала наполегливо реалізовувати в обласному центрі ідею безпечного міста. Разом з однодумцями вони виготовляють світловідбивачі.

- Ми бачимо відремонтовані дороги, позитивні зрушення в місті, і хочемо запропонувати власні ідеї. Ми готові до співпраці, залучайте нас, - наголосила активістка.

У свою чергу, Андрій Райкович запевнив, що радо спілкуватиметься з молоддю, адже низка їх починань співзвучні з його поглядами. Міський голова завжди закликає будувати місто разом, тим більше, що це є заради кого робити.

Усі новини