Андрій Райкович: ремонт дорожнього покриття у Кропивницькому робити швидко, якісно, за затвердженим графіком!

Понеділок, 16 березня 2020 16:15

Поточний ремонт дорожнього покриття і підготовку до масштабних ремонтних робіт на транспортних магістралях Кропивницького буде здійснюватися за чітким графіком черговості. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 16 березня.

- На всіх напрямках працюємо швидко, – попередив комунальників Андрій Райкович. - Не хочу чути, що немає асфальту, потім немає угоди чи коштів. Програми ремонтів прийняті і, в межах виділених асигнувань та відповідно до затвердженого графіку ремонту об'єктів, розпочинаємо роботу. Люди повинні бачитимуть на дорогах техніку, робітників і результати їхньої діяльності. Тоді громада розумітиме, що місто ремонтується, розвивається і будується далі. Друге завдання – активізувати розмітку доріг, швидко відновлювати дорожні знаки. Адже це господарство має також бути в порядку, відповідно до схеми дорожніх знаків.

А ще Андрій Райкович поставив завдання налагодити роботу світлофорів.

- Хто мені фахово і чесно поясніть, що відбувається з світлофорами? Чому такі часті зупинки, ремонти і відключення? Я розумію, коли вулиця зі спокійним рухом, але є ж ділянки, де без світлофора неможлива безпечна організація руху: буде або ДТП, або людину, не дай, Боже, зіб'ють. У таких місцях обов’язково має працювати регулювальник - акцентував увагу міський голова.

Усі новини