Андрій Райкович: «Пропозиція» об’єднує професіоналів для ефективної розбудови місцевого самоврядування в Україні

П'ятниця, 19 червня 2020 15:26

Про створення нової партії «Пропозиція» сьогодні, 19 червня, оголосили міські голови шести українських міст: Кропивницького - Андрій Райкович, Дніпра - Борис Філатов, Миколаєва - Олександр Сенкевич, Чернівців - Олексій Каспрук, Житомира - Сергій Сухомлин та Каховки - Андрій Дяченко.  

Партія, за словами її співзасновників, ставить за мету об’єднання професіоналів для побудови в країні ефективної системи місцевого самоврядування «знизу – вгору».

- Міські голови, голови селищних рад ніколи не будуть опозиціонерами до своєї країни і ніколи не стануть ворогами державі Україна, - зазначив Андрій Райкович. - Ми маємо власну позицію, маємо конкретні пропозиції, як зробити Україну заможною, а життя людей - комфортним. Маємо значний досвід у розбудові реальної економіки, у розвитку місцевого самоврядування. Нарешті, потужна підтримка громади - це переконливо і важливо, але, у той же час, реалізація політики, навіть місцевого масштабу, потребує конкретної депутатської підтримки у сесійних залах міських рад - це такий становий хребет самоврядування: політична платформа може бути успішною за наявності сильної команди.  

"Пропозиція" відкрита для представників місцевого самоврядування, громадських організацій, активних і небайдужих громадян  - професіоналів у всіх сферах життєдіяльності громади: державного будівництва, економіки, фінансів, культури, охорони здоров’я, освіти.

Фото: https://suspilne.media

Усі новини