Андрій Райкович: порядок у місті залежить не лише від комунальних служб, а й від кожного з нас

Понеділок, 6 липня 2020 13:11

Управління ЖКГ, КП “Благоустрій”, КП “Універсал”, ЖЕКи отримали завдання під час щопонеділкової наради з керівниками виконавчих органів міської ради  працювати не лише у звичайному, плановому режимі на об'єктах, а й організовувати роботу з врахуванням наслідків злив та буревіїв.

- Не можуть на узбіччях гілки лежати тижнями. Розумію, що аномальна погода накоїла багато лиха, але люди чекають від міської влади оперативного реагування. Ви досвідчені фахівці і такі речі вже проходили. Коли пахне у повітрі виборами, політикою, то оживають всі борці за “квітуче” життя. Чи було б кому сміття з двору прибрати, - акцентував увагу комунальників Андрій Райкович, - Але! Ми повинні викосити всі бур'яни, особливо там, де вже піднялася амброзія — необхідно провести окремі заходи. Будь ласка, ЖЕО, теж працюйте у дворах, щоб люди нас не тикали носом.

Крім того, очільник міста дав доручення керівникам Подільського та Фортечного районів міста Кропивницького працювати з квартальними комітетами аби господарі наводили лад біля своїх домоволодінь.

- Тиждень тому ми відкрили чудове ігрове спортмістечко на Старій Балашівці. Навколо порядок, дорога, освітлені вулиці. Але їдеш вздовж окремих садиб по Київській, по інших вулицях і одразу видно, де господар, а де собаки виють. Тому з людьми необхідно розмовляти і вказувати, що загальний комунальний порядок у місті залежить не лише від наших служб, а й від кожного.

До того ж, Андрій Райкович під час наради доручив управлянню ЖКГ провести планову дератизацію у місті Кропивницькому.

- Санітарна безпека вкрай важлива. Керівники ЖЕО перші повинні контролювати це питання, нехай підключаються ОСББ, управління будинками, квартальні, - наголосив очільник міста, - Дератизація надзвичайно необхідна для запобігання поширення епідемій, а також у боротьбі з вірусними хворобами.

Усі новини