Андрій Райкович: на всіх будівельних об'єктах у Кропивницькому має бути забезпечений постійний жорсткий контроль якості

Вівторок, 4 червня 2019 15:31

У Кропивницькому ведуться масштабні будівельні роботи, реконструкції і капітальні ремонти об’єктів комунальної власності. На всіх них має бути забезпечений постійний і жорсткий контроль якості і термінів виконання робіт.

Відповідне завдання поставив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 04 червня.

Номером один в програмі будівництва очільник міста назвав реконструкцію проїжджої частини вулиці Ельворті з облаштування другої арки. Роботи тут просуваються стрімкими темпами, змонтовано конструкцію тунелю, триває процес зворотнього засипання піщано-щебеневою сумішшю із сильним ущільненням. Будівництво вийшло на фінішну пряму, а люди працюють у три зміни без перерви.

- Місто такого масштабу будівельних робіт досі не знало, – наголосив міський голова. – Але, паралельно з основними роботами прошу головне управління ЖКГ і патрульну поліцію, службу організації автомобільного руху вже зараз предметно зайнятися розробкою схеми організації руху в цьому мікрорайоні. «Арка», вулиця Київська, виїзд в місто з вулиці Вокзальної по колу. Там повинна бути грамотна розв’язка. Готуйте проект схеми руху!

Надважливими для Кропивницького є також об’єкти – Центр надання адміністративних послуг та житловий багатоквартирний будинок по вулиці Жадова. Ці та ще 70 будівельних об’єктів, що перебувають на балансі управління капітального будівництва мають бути під щоденним жорстким контролем.

- Я звертаюсь до керівників виконавчих органів — літо пролетить. А це найкраща пора зовнішніх ремонтів і будівництва. Не прогавте, працюйте з підрядниками, контролюйте якість, - попередив Андрій Райкович.

Усі новини