Андрій Райкович: ми підтримаємо молоді багатодітні родини Кропивницького

Четвер, 5 березня 2020 13:47

Сьогодні, 05 березня, під час чергового засідання дев’ятнадцятої  сесії міської ради Кропивницького, міський голова Андрій Райкович запропонував і  поставив на голосування проєкт рішення про виділення матеріальної підтримки двом молодим родинам обласного центру, в яких народилося троє і четверо дітей.

Кілька тижнів тому у Кропивницькому з’явилася на світ трійня. нещодавно в родині молодого рятувальника з обласного центру народилося відразу четверо донечок. Цей випадок унікальний, розповіли в обласному перинатальному центрі.

Андрій Райкович ініціював виділення матеріальної підтримки обом родинам, в сумі 100 тисяч гривень. Родині з трійнею вручать 40 тисяч гривень, а щасливим батькам четвірні – 60 тисяч. Депутати пропозицію міського голови підтримали та одноголосно  проголосували «ЗА».

- Я радий, що у нашому місті народжуються дітки, - наголосив міський голова. – Я вітаю батьків з таким поповненням, і я вдячний депутатам, що вони підтримали мою ініціативу, адже тепер батьки зможуть придбати все, що необхідно їм для малюків.

Усі новини