Андрій Райкович: мало якісно відремонтувати дороги у Кропивницькому – треба вберегти їх від руйнації

Понеділок, 24 червня 2019 13:46

Першочергова увага комунальних служб Кропивницького буде прикутою до ремонту доріг обласного центру. Відповідне завдання поставив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 24 червня..

Головне управління ЖКГ міської ради при цьому має забезпечити найжорсткіший контроль термінів і якості виконання робіт на кожному об’єкті, у першу чергу на магістральних напрямках: вулицях Полтавській, Кропивницького, провулку Об’їзному.

Але важливо не тільки відремонтувати проїжджі частини міських доріг, але і зберегти їх від руйнації, наголосив міський голова. За вікном сьогодні стабільно тримається спекотна температура. Від перегріву асфальт під колесами важковагових машин псується. Тому ще одне першочергове завдання - зробити все, щоб автопотяги не курсували в середмісті.

- Я вимагаю абсолютно реальних і не надскладних управлінських рішень. Не може важкий транспорт за такої спеки рухатися центральними вулицями міста!, - апелював очільник міста до представників Національної поліції. - Для цього існують об'їзні шляхи. Крапка! Якщо після проведеної наради ситуація не зміниться, якщо не вміє поліція регулювати такий рух, я звернусь до міністра!

Андрій Райкович також доручив комунальникам відремонтувати покриття на перехресті вулиць Великої Перспективної і Шевченка, де через велику просадку асфальту затруднений проїзд великомісного комунального транспорту.

Мають пожвавити дорожники і роботу з нанесення дорожньої розмітки у Кропивницькому.

- Ми купили розміточну машину, де вона? – поставив запитання керівникам комунальної сфери Андрій Райкович. - А де розмітка? В інших містах пластикову кладуть і різнокольорову, а ми фарбою зробити не можемо. Перехрестя біля Ковалівського парку складне. В районі всіх вокзалів чому немає розмітки? Це не естетична складова, а техніка безпеки!

Окремо міський голова вчергове звернувся до керівників Кропивницького ВКГ і КП «Теплоенергетик» з вимогою забезпечити якісне відновлення асфальтового покриття після проведення ремонтів інженерних мереж.

Усі новини