25-26 жовтня Кропивницький прийматиме 6-ту Академію інтегрованого розвитку міста

П'ятниця, 12 жовтня 2018 14:32

Темою Академії у Кропивницькому стане мобільність та її роль у плануванні міського розвитку. Учасники Академії проведуть урбаністичний аналіз обраної території міста та визначать перспективи для розвитку різних сфер за умови якісного планування сталої мобільності.

Упродовж двох днів, 25-26 жовтня проект «Інтегрований розвиток міст в Україні», що реалізовується Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, у співпраці з Міською радою міста Кропивницький проведуть 6-у Всеукраїнську академію інтегрованого розвитку міст.

Академія інтегрованого розвитку міст – це дводенна практична конференція, яка має на меті посилення співпраці між містами України, обмін досвідом та обговорення подальших перспектив міського розвитку з представниками державних органів влади.

Доповідачі з України, Німеччини та Швейцарії представлять основні засади сталої мобільності, її зв’язок із розвитком міста та розкажуть про успішні приклади якісних змін, які стали можливими завдяки розробці планів сталої мобільності. У робочих групах учасники спільно з фаховими менторами проведуть урбаністичний аналіз обраної території міста та визначать перспективи для розвитку екології, економіки та соціальної сфери за умови якісного планування сталої мобільності.

Програма конференції: https://www.giz.de/en/downloads_els/Programe.pdf

До участі в Академії запрошуються представники органів місцевої влади, профільні фахівці та активісти, які працюють над плануванням розвитку міста та сталої міської мобільності.

Участь в Академії є безкоштовною, витрати на проживання та харчування беруть на себе організатори. !Проживання буде відшкодовуватись лише за умови вчасної реєстрації.

 

Реєстрація відкрита до 12.10.2018.

 

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13