Віктор Панішко: комунальна снігоочисна техніка виходить на дороги Кропивницького у нічний час доби

Четвер, 28 січня 2021 16:08

Комунальна снігоочисна техніка працює на дорогах Кропивницького вночі до шостої години ранку. Про це повідомив  директор КП “Універсал -2005” Віктор Панішко під час брифінгу, присвяченого ліквідації наслідків негоди на території обласного центру.

За добу на розчистку транспортних магістралей міста від снігу та ожеледиці виїжджали    17 одиниць спеціалізованої техніки. Для забезпечення безаварійного руху транспорту територією Кропивницького використано 470 тонн посипного матеріалу.

- Вдень  ми відсипаємо автошляхи протиожеледною сумішшю, щоб не було обмерзання. У світлу частину доби розчищати вулиці неможливо, цьому заважає автотранспорт. А вже вночі  прибираємо залишки снігу та посипкового матеріалу. Є декілька локацій, які необхідно додатково розчистити. Це Стара Балашівка та селище Нове. Зараз там працює техніка. Із поставленими перед нами задачами ми цілком справилися. За розчищенням доріг місто перебуває у задовільному стані, громадський транспорт рухається без перешкод , - наголосив  Віктор Панішко.

Директор  комунального підприємства висловив подяку патрульній поліції  за співпрацю та звернувся  до містян з проханням не паркувати  автомобілі на узбіччі доріг після 19.00.

Усі новини