В умовах сильного снігопаду комунальники Кропивницького забезпечили роботу міського пасажирського транспорту у штатному режимі

Вівторок, 25 грудня 2018 12:41

Комунальна техніка Кропивницького всю ніч розчищати дороги міста від снігу, комунальники прибирали повалені дерева, ремонтували обірвані лінії електропередач.

Погода додала роботи спеціалістам комунальних підприємств: за ніч у Кропивницькому випало 10 міліметрів опадів, а висота снігового покриву досягла 17 сантиметрів.

На звільнення транспортних магістралей від снігу  вночі виїхало 20 одиниць техніки: 9 тракторів МТЗ, 3 снігоочисника КДМ ЗІЛ-130, 6 комбінованих (плуг + піскороскидальне обладнання) МАЗів і один ЗІЛ та навантажувач.

У той же час над розчищенням від снігу прибудинкових територій працювали 226 двірників житлово-експлуатаційних організацій.

За інформацією в.о. заступника міського голови Олександра Вергуна, техніка продовжує працювати і вдень, оскільки сніг у місті не припиняється. Із настанням вечора і пониженням температури, зусилля спеціалістів і техніки КП «Універсал 2005» зосередяться на посипці складних ділянок руху протиожеледною сумішшю.

- Зусиллям комунальників належну оцінку дали транспортники., адже весь пасажирський транспорт виїхав на роботу у штатному режимі, - наголосив Олександр Вергун. – У той же час, міська рада Кропивницького знову звертається до власників автомобільного транспорту не паркуватись на узбіччях доріг, аби комунальна техніка могла якісно розчищати місто від снігу.

Усі новини