У міській раді Кропивницького готується до затвердження Тимчасовий порядок надання ОСББ земельних ділянок у постійне користування

Четвер, 13 грудня 2018 16:11

У середу, 12 грудня, у міській раді Кропивницького відбулося чергове  засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Члени комісії детально обговорили запропонований Тимчасовий порядок надання ОСББ у постійне користування земельних ділянок у Кропивницькому. Під час розгляду положень Тимчасового порядку у депутатів виникло чимало запитань та зауважень і проект рішення відправили на доопрацювання. Зокрема, щоб уникнути конфліктів з мешканцями суміжних будинків під час розподілу меж земельної ділянки, члени комісії запропонували додати таку норму, як попередній розгляд розробленого проекту землеустрою профільною комісією перед його затвердженням. Для остаточного прийняття рішення, комісія збереться ще раз  у понеділок, 17 грудня.

Депутати розглянули також проекти рішень, які виноситимуться на сесійне засідання. Вони стосуються міського бюджету на 2019 рік, змін та доповнень до Регламенту Міської ради міста Кропивницького, затвердження перспективного плану роботи на 2019 рік, звітів депутатів перед виборцями та змін до Програми паспортизації нерухомих пам’яток культурної спадщини міста Кропивницького на 2018-2020 роки.

Фото: Яна Вічірко

Усі новини