У Кропивницькому з професійним святом вітали мистецьку еліту

Середа, 7 листопада 2018 13:48

Сьогодні, 07 листопада, у Кропивницькому, в театрі корифеїв зібралися кращі працівники бібліотек, музеїв, музичних, танцювальних, художніх шкіл: люди, які своєю щоденною творчою працею, високим професіоналізмом підтверджують, що Кропивницький – культурне, креативне та творче місто.

Першим з прийдешнім Днем  працівників культури та аматорів народного мистецтва учасників урочистостей привітав міський голова Андрій Райкович.

- Ми захоплюємось не лише вашим талантом, творчими здобутками, а й вашим терпінням, бо добре розуміємо, що займатися творчістю у найвищому розумінні за дуже обмежені кошти – це великий душевний і професійний подвиг, - відзначив у своєму вітальному слові міський голова. - У міській раді порівняно невеликий відділ культури, але там працюють справжні ентузіасти, «трудяги», які люблять, горять своєю справою і запалюють нею інших. Всі вони заслуговують найвищої похвали. Розуміючи всю важливість праці спеціалістів культурного фронту, міська рада вчора прийняла рішення про реорганізацію відділу в  управління культури! Я щиро бажаю всім вам творчих успіхів, миру, добра і здоров’я. Усім вам браво!

 Андрій Райкович, разом з начальником управління культури та туризму Анною Назарець, та начальником департаменту культури та туризму ОДА Валентиною Животовською вручили кращим з кращих працівників галузі грамоти та дипломи.

Цього дня керівник кожного закладу отримав букет квітів. За невтомність, щоденну копітку роботу подякувала усім і очільниця міської галузі культури Анна Назарець, а міському голові Андрію Райковичу висловила щиру подяку  за підтримку усіх ідей та планів.

- Ви – моя команда, разом ми працюємо, щоб прославляти наше місто, робити його відомим по всій Україні, – зазначила Анна Назарець. - Ми відчуваємо, що потрібні місту. А Вам, Андріє Павловичу вдячні за те, що підтримуєте наші ідеї. В Кропивницькому почали ремонтувати музичні школи, закуповувати музичні інструменти, хай не в тому обсязі, в якому ми хочемо, але робота йде, ми розвиваємося, тому за це Вам щира подяка.

А після урочистої частини на всіх винуватців свята  чекав сюрприз від міського голови – вистава «Назар Стодоля».

Усі новини