У Кропивницькому тролейбусами користуються вчетверо більше пільговиків, ніж платних пасажирів

Вівторок, 11 квітня 2017 15:33

У Кропивницькому міський електричний транспорт перевозить на одного платного пасажира понад чотири пільгових. Відповідний конфіцієнт співвідношення безплатно провезених пасажирів до платних затвердив виконавчий комітет міської ради сьогодні, 11 квітня.

За результатами проведених спеціалістами комунального підприємства “Електротранс” і управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради досліджень за один день тролейбуси у Кропивницькому перевозять 89815 пільговиків і 20878 платоспроможних пасажирів і коефіцієнт співвідношення між ними складає 4,3.

Такий коефіцієнт буде врахований при розрахунках компенсаційних виплат електротранспортному підприємству міста за перевезення окремих категорій громадян, які мають право на пільги за рахунок субвенцій з державного бюджету або компенсаційних коштів з міського бюджету.

- У порівнянні з минулим роком, коефіцієнт знизився із 4,7 до 4,3, - відзначив Олександр Вергун. – Це свідчить, що значно більша кількість кропивничан при поїздках віддають перевагу тролейбусам, особливо після виходу на лінії двадцяти нових одниць електротранспорту.

Усі новини