У Кропивницькому створено інвестиційний веб-портал міста: презентація вже наступного тижня

Понеділок, 11 березня 2019 15:02

У Кропивницькому завершено роботу над створенням інвестиційного веб-порталу міста. Про це сьогодні, 11 березня, під час звіту про виконання бюджетних програм у 2018 році повідомила директор департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Маріанна Морква.

За інформацією очільниці департаменту, веб-портал покликаний наочно розкривати та просувати інвестиційні можливості Кропивницького, демонструвати його ключові переваги, комерційні пропозиції підприємств, установ та організацій міста.

Наразі веб-портал вже працює у відкритому доступі, але поки в тестовому режимі, Інформаційне наповнення порталу здійснено двома мовами – українською та англійською.

Сайт містить в собі: презентаційний відеоролик про Кропивницький, який знайомить потенційних партнерів з краєвидами міста та його родзинками; інвестиційний паспорт та кредитний рейтинг міста з вичерпною для потенційного інвестора інформацією про конкурентні переваги, його експортні та інвестиційні можливості та ступінь кредитоспроможності; ТОП-6 переваг для налагодження інвесторами та представниками ділових кіл взаємовигідних зв'язків саме з нашим містом; інтерактивна інвестиційна мапа вільних земельних ділянок та виробничих приміщень, перелік муніципальних та інвестиційних проектів, що пропонуються для реалізації в Кропивницькому, які наочно відображають загальні відомості про Greenfield, Brownfield та проекти з виведенням докладної інформації окремо по кожному, а також про ресурсний потенціал місцевості.

Також на сайті є розділи “Календар подій” та "Новини", де оприлюднюватиметься інформація про інвестиційні події в місті та країні, актуальні зміни в цій сфері. Крім того, на веб-сайті можна ознайомитись з інвесторами та партнерами, та, у разі зацікавленості, натиснувши на логотип, перейти на офіційний веб-сайт підприємства та дізнатися більше про його діяльність. А використовуючи корисні посилання, можна з легкістю перейти на офіційні сайти центральних та місцевих органів виконавчої влади, дозвільних структур тощо.

Розділ "Про місто" розповідає про історію Кропивницького, стан його соціально-економічного розвитку у різних сферах діяльності, використовуючи фото та інфографіку.

Інформацію про вільні земельні ділянки та виробничі приміщення, муніципальні та інвестиційні проекти підприємств, установ, організацій міста можна знайти в розділі "Інвестиційні проекти".

Розділ "Комерційні пропозиції" презентує коротку інформацію про суб'єктів підприємницької діяльності, що діють на території міста, у розрізі галузей економіки. Тут можна знайти контактну інформацію підприємства, ознайомитись з його основними видами діяльності та наочно побачити товари/послуги, що виробляються.

- Хочу ще зупинитися на тому, що на веб-сайті є можливість зареєструвати власний кабінет, використовуючи який ви зможете подавати свої проекти, зберігати вподобані вами проекти, порівнювати їх між собою, вести онлайн-перемовини з ініціаторами проектів чи потенційними партнерами, зауважила директор департаменту. - На даний час ми доопрацьовуємо дане питання. Адже, добре підготовлений інвестиційний веб-портал є найбільш ефективним інструментом просування міста. Тому нам є над чим працювати, і я маю надію, що така робота матиме гідний результат. Портал має стати тим дієвим інструментом, який дозволить налагодити ефективну взаємодію між владою, бізнесом, потенційними і діючими інвесторами.

Усі новини