У Кропивницькому стартувала третя публічна консультація з громадськістю

Вівторок, 18 грудня 2018 13:40

Третя поспіль публічна консультація від ГО «Інститут «Республіка» стартувала у Кропивницькому сьогодні, 18 грудня. Про це повівдомив координатор Всеукраїнської кампанії "Задай курс владі" Інституту "Республіка" Анатолій Стоян під час прес-конференції у міській раді.

На розгляд публічної консультації виносяться питання: Яка ваша думка щодо можливого перейменування вулиці Дворцової у Кропивницькому?

  1. Перейменувати на вулицю Мистецька;
  2. Перейменувати на вулицю Театральна;
  3. Залишити назву вулиці Дворцова.

Публічна консультація проводитиметься із 18 по 28 грудня 2018 року.

Визначення пріоритетного варіанту відбуватиметься за допомогою електронного сервісу «Ваша Думка», вибору варіанту шляхом надсилання СМС повідомлень, на офіційному веб-сайті міської ради у створеній рубриці «Публічна консультація», а також шляхом анкетного опитування під час зустрічей з громадянами, які проводитимуть представники Інституту «Республіка» в Кропивницькому.

- Публічна консультація – це простий і доступний метод, який дає можливість владі дізнатися думку громадян, а громадськості взяти участь у прийнятті рішень на місцевому рівні з важливих питань суспільного значення, – відзначив Анатолій Стоян.

Усі новини