У Кропивницькому стали відомі імена лауреатів міської педагогічної премії імені Василя Сухомлинського

Вівторок, 2 жовтня 2018 17:28

Сьогодні, 02 жовтня у Кропивницькому вітали педагогічних працівників з професійним святом. З нагоди дня Вчителя в академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Марка Кропивницького відбулися урочистості.

Подякувати кропивницьким педагогам за працю і привітати їх зі святом прийшли міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов.

- Висловлюю щиру вдячність за вашу невтомну працю, важку, але надзвичайно необхідну для громади, міста і всієї держави. – відзначив у вітальному слові очільник міста. - Напрямок освіти для мене, як міського голови, є пріоритетним. Міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус підтримує всі ініціативи аби фінансово стимулювати та вирішувати соціальні питання, як молодих вчителів, так і досвідчених педагогів.

Цього дня Андрій Райкович і Андрій Табалов назвали громадськості переможців міської педагогічної премії імені Василя Сухомлинського та вручили їм відзнаки лауреатів. Цьогоріч кращими працівниками освіти Кропивницького названі:

Діброва Світлана Венедиктівна – директор закладу дошкільної освіти № 72;

Самаріна Лариса Василівна – директор закладу дошкільної освіти № 47;

Дуняшенко Наталія Василівна – заступник директора гімназії № 9;

Хоменко Вікторія Олексіївна – учитель біології загальноосвітньої школи № 3 імені Олени Журливої;

Кучеренко Світлана Сергіївна – учитель початкових класів Навчально-виховного об’єднання гімназії імені Тараса Шевченка.

Грамоти і подяки міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького, и управління освіти міської ради отримали сьогодні кращі з кращих педагоги міста.

А по завершенню урочистої церемонії, актори театру корифеїв привітали працівників освіти виставою «Сорочинський ярмарок».

Усі новини