У Кропивницькому попрощалися із воїном - Героєм Віктором Куроп’ятником

Понеділок, 17 грудня 2018 21:14

Сьогодні, 17 грудня, у Кропивницькому оголошено День жалоби. Місто прощалося із сержантом Віктором Куроп`ятником, який загинув 13 грудня під час виконання бойового завдання  в зоні проведення Операції об’єднаних сил під час артилерійського обстрілу від кулі снайпера.

Жалобна церемонія відбулася у Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища. Провести в останню путь Героя прийшли рідні та близькі воїна, однополчани, представники міської та обласної влади, громадськість міста. Молебен за загиблим відслужив Єпископ Голованівський та Кропивницький Марк.

Довідково:

Куроп`ятник Віктор Миколайович народився 16 листопада 1973 року в селі Аджамка Кропивницького району. По закінченні середньої школи навчався в міжшкільному навчально-виробничому комбінаті, де отримав посвідчення тракториста-машиніста. У Кропивницькому навчався у школі ДТСААФ, який закінчив у 1990 році за фахом спеціаліст АСО на "відмінно." Строкову службу в Збройних силах України проходив в ракетних військах стратегічного призначення.

Із  2005 року мешкав у Кропивницькому. У 2015 році Віктора Куроп`ятника призвали на військову службу за мобілізацією до лав ЗСУ. Служив на посаді командира десантно-штурмової роти окремого батальйону морської піхоти. Після демобілізації працював в акціонерному товаристві. Із жовтня 2018 року підписав контракт зі Збройними силами, служив на посаді командира відділення 1 десантно-штурмового батальйону вч С9832.

13 грудня о 16.13 в районі населеного пункту Гнутове Донецької області Віктор Куроп`ятник загинув від кулі снайпера.

Фото: https://gre4ka.info

Усі новини