У Кропивницькому оголошений конкурс на кращу пропозицію пам’ятного знаку Героям Майдану

Вівторок, 11 квітня 2017 17:19

Із 20 квітня у Кропивницькому стартує конкурс на кращу пропозицію пам’ятного знаку чи композиції на честь Героїв Майдану. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет міської ради сьогодні, 11 квітня.

Учасникам конкурсу ставиться завдання запропонувати варіант пам’ятного знаку, присвяченого Героям Майдану на одноіменній площі у Кропивницькому, враховуючи їх внесок у майбутнє України та зважаючи на важливість подій під час Революції Гідності. При цьому сам знак має відповідати найкращим архітектурним, художнім вимогам, нести освітню функцію для майбутніх поколінь і являти собою витвір мистецтва.

У складі проектної пропозиції необхідно також надати схему благоустрою території і передбачити можливість обслуговування композиції.

Організатором конкурсу виконавчий комітет визнав управління містобудування та архітектури, який здійснює попередню реєстрацію конкурсантів за електронною адресою majdan_kr@ukr.net або за адресою управління arkh@krmr.gov.ua.

Конкурсні проекти прийматимуться до 09.00 ранку 09 липня 2017 року, їх оприлюднення завершиться до 25 липня 2017 року, а оголошення результатів заплановане на 25.08. 2017 року.

Замовником конкурсу встановлений преміальний фонд у сумі 30 тисяч гривень, з яких перша премія буде виплачена у розмірі 15 тисяч гривень, друга – 10 тисяч гривень і третя – 5 тисяч гривень. Переможець конкурсу отримає право реалізувати власну проектну пропозицію.

Виконавчий комітет також затвердив склад конкурсної комісії, який очолив заступник міського голови Олександр Грабенко.

Усі новини