У Кропивницькому налагоджується співпраця поліції і громадськості: дільничні інспектори зустрілися з головами квартальних комітетів Старої Балашівки

П'ятниця, 23 листопада 2018 11:39

У четвер, 22 листопада, у Кропивницькому на території мікрорайону Стара Балашівка відбулася вже друга зустріч керівництва міського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області з головами квартальних комітетів.

У зустрічі також взяли участь секретар міської ради Андрій Табалов та депутат виборчого округу Дмитро Терзов.

Ініціював проведення таких зустрічей правоохоронних органів з громадськістю міський голова Кропивницького Андрій Райкович, а контролює це питання очільник депутатського корпусу Андрій Табалов.

В ході зустрічі голови квартальних комітетів озвучили проблеми, які турбують мешканців мікрорайону: вандалізм на цвинтарях, розповсюдження наркотичних речовин та облаштування у деяких приватних будинках “притонів”. Усі скарги та побажання правоохоронці записали та пообіцяли взяти в роботу. Також керівництво поліції закликало громадян з питаннями та пропозиціями спочатку приходити на особисті прийоми, а не виносити одразу всі проблеми на загал. Крім того, оскільки проблема виділення приміщення для прийому дільничними залишається невирішеною, було запропоновано раз на місяць проводити такі зустрічі з громадою в приймальні депутата округу.

Також представники правоохоронних органів нагадали мешканцям мікрорайону Стара Балашівка, що для оперативного вирішення питань свої звернення можна надсилати у групу “Безпечне місто” в соціальній мережі Телеграм, де фахівці МЧС, медичних служб та поліція бачать проблему і одразу реагують на неї.

- Вже можна відзначити, що проблемних питань набагато менше, ніж під час перших наших зустрічей дільничних з квартальними, коли лунало багато претензій у бік поліції, - відзначив Андрій Табалов. - Зустрічі з квартальними з інших мікрорайонів триватимуть, наступна уже запланована на грудень. Я намагатимусь відвідувати всі такі зустрічі, щоб об’єднати громаду, депутатський корпус і поліцію у єдиній меті — навести лад у місті, і щоб усі сторони діалогу відчували, що міська влада зацікавлена в оперативному вирішенні проблем.

Усі новини