У Кропивницькому міська влада і поліція співпрацюватимуть ефективніше

Понеділок, 22 жовтня 2018 14:07

Міська влада і поліція у Кропивницькому вийшли на новий рівень співпраці і взаємодії. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 22 жовтня.

Андрій Райкович  проаналізував результати великої двогодинної наради керівництва Національної поліції області з комунальним активом обласного центру, яка відбулася минулого тижня.

Такі комунікації, на переконання міського голови,  вкрай необхідні і корисні як для міської влади, громадського активу, так і для керівників правоохоронних структур. В результаті домовились про подальшу співпрацю.

- Я вважаю, що було б продуктивно, якби ми раз на квартал проводили спільні прийоми громадян, публічні зустрічі в мікрорайонах міста, на округах з депутатами, – зауважив Андрій Райкович. - Тоді правоохоронці чули б не лише квартальних, начальників ЖЕКів, а й пересічних мешканців будинків і приватного сектору. Це може бути корисний досвід. Секретар міської ради Андрій Табалов озвучить цю ідею депутатам, а відділ по зв'язкам з правоохоронними структурами, який очолює Олександр Шишко теж запропонує такий формат Нацполіції.

У свою чергу, Андрій Табалов запропонував проводити такі спільні зустрічі з громадою частіше, не рідше одного разу на місяць.

- Це може бути зустріч не з усіма головами квартальних комітетів чи старшими будинків, а по мікрорайонах, - акцентував увагу Андрій Табалов. – Це сприятиме якіснішому і детальнішому розгляду проблемних питань. Адже минулого разу через велику кількість учасників наради ми встигли обговорити тільки якусь їхню частину.

Усі новини