У Кропивницькому готуються зустрічати циклон

П'ятниця, 23 листопада 2018 15:31

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології  вдень 26 та вночі 27 листопада внаслідок впливу циклону з південного заходу на території Кропивницького очікуються складні погодні умови: опади, місцями сильні, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

У зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення звернулося до керівників виконавчих органів міської ради: головного управління ЖКГ, управління розвитку транспорту та зв’язку, управління охорони здоров’я, управління освіти забезпечити сталу роботу підвідомчих підприємств, установ та організацій.

У ці дні комунальні служби активно розчищатимуть від снігових заметів вулиці обласного центру та забезпечуватимуть стабільну роботу громадського транспорту.

Міська влада попереджає усіх власників автомобільного транспорту про категоричну неприпустимість паркування автомобілів на узбіччях центральних вулиць і транспортних магістралей Кропивницького.

Усі автомобілі, які перешкоджатимуть комунальній техніці прибирати сніг, будуть вивозитися евакуаторами на майданчики тимчасового утримання.

Усі новини