У Кропивницькому економіко-правовий ліцей «Сучасник» відзначив своє 55-річчя

Понеділок, 12 листопада 2018 13:19

09 листопада в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Л.Кропивницького відбулись урочистості з нагоди 55-річчя від дня заснування комунального закладу «Навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 34 – економіко-правовий ліцей «Сучасник» – дитячо-юнацький центр Кіровоградської міської ради Кіровоградської області».

Колективу НВК № 34 було оголошено Подяку міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького за багаторічну сумлінну працю, високий професійний рівень, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління міста, а педагогічні працівники закладу отримали Грамоти та Подяки від управління освіти Міської ради міста Кропивницього та грошовий сертифікат на суму 5 тисяч гривень. Привітали та вручили нагороди начальник відділу інспектування навчальних закладів Світлана Кумпан та спеціаліст управління освіти Олександра Челідзе.

Чимало теплих слів вітань та вдячності від колишніх випускників прозвучало зі сцени театру. Зокрема музичні вітання для рідної школи цього вечора лунали від фіналіста теле-шоу Голос Країни, лауреата численних міжнародних конкурсів, співака Владислава Кашпуренка.

А святкову атмосферу, піднесений настрій та щирі емоції дарували глядачам вихованці школи сучасного спортивного танцю «Форсаж».

Усі новини