У Кропивницького прекрасну половину привітали з Міжнародним жіночим днем прем’єрою театральної вистави “Обережно – жінки!»

Вівторок, 5 березня 2019 19:05

Сьогодні, 05 березня, у приміщенні академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького чарівних кропивничанок щиро вітали  з прийдешнім святом 8-го березня керівники обласного центру.

- Теплі та щирі слова любові і вдячності кожен чоловік зобов'язаний говорити своїй жінці щодня, бо все найкраще на землі - від жінки, наголосив у вітальному слові міський голова Андрій Райкович. - Життя без вас не можливе, не цікаве, не радісне. Ви найкращі мами, сестрички, доньки, подруги і дружини. Ви вмієте любити, гарно працювати, оберігати сім'ю. Ви вмієте захищати, воювати і перемагати. Ми пишаємось кожною із вас, ми любимо і цінуємо вас. І взагалі, наше місто найкраще, бо тут живете ви! Я на театральній сцені, але я не граю. Мої слова — від щирого серця! Зі святом весни! Будьте щасливі!

Цього дня до теплих слів привітань міського голови долучились його заступники Олександр Мосін, Олександр Вергун, Андрій Паливода та секретар міської ради Андрій Табалов.

- Для мене з дитинства жінка – це, в першу чергу, мама, бабуся, найкращі та найніжніші у світі люди. Зараз для мене найрідніші – моя дружина і донька. Але жінка – це не тільки берегиня домашнього тепла, затишку, це й активна громадянка, і депутат, і квартальна, - відзначив у своєму слові до жіноцтва Андрій Табалов. - Вони на рівні з чоловіками несуть відповідальність за справи у місті. Та ми ніколи не повинні забувати, що жінка – створіння ніжне, і ми, чоловіки, маємо завжди вас оберігати, радувати і дарувати квіти не тільки 8-го березня. Вітаю вас, і нехай у вашій душі завжди буде свято!

- Ви в нас найкращі, ми усіх вас любимо, шануємо вас, і щасливі, що ви завжди поряд. Рідні наші, залишайтесь завжди усміхненими, здоровими, а ми зробимо все, щоб ви були щасливими, - запевнив прекрасну половину Олександр Мосін.


- Наші жінки вміють все – вони ростять дітей, кермують транспортом, працюють в ЖКГ. Я хочу щоб всі наші жінки були щасливими, коханими  та здоровими! Зі святом! – привітав учасниць урочистостей Олександр Вергун.

А Андрій Паливода присвятив жінкам власне віршоване вітання.

Святковий настрій для жінок створили актори театру, вони подарували їм власну прем’єрну виставу “Обережно — жінки!”

Усі новини