У комунальному транспорті Кропивницького стало безпечніше: перед виходом на маршрут автобуси і тролейбуси проходять дезінфекцію

Четвер, 22 листопада 2018 18:31

Зменшити для кропивничан загрозу захворіти на вірусні інфекції через поїздки у громадському транспорті дозволить запроваджена обов’язкова процедура дезінфекції салонів комунальних тролейбусів і автобусів.

Таке доручення під час апаратної наради надав міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Він переконаний, - такі профілактичні заходи дозволять значно знизити ризик розповсюдження вірусів під час поїздок.  За виконання таких робіт відразу взялися на КП «Електротранс».

- Мийники – прибиральники за допомоги дезінфікуючих засобів, які розчиняють у воді, ретельно протирають всі поверхні салону у транспорті, - пояснив директор комунального підприємства «Електротранс» Олександр Луценко. -  А після миття – обов’язкове  десятихвилинне кварцування. Після повної дезінфекції салону транспортні засоби вимивають ззовні. Для цього на підприємстві є сучасне обладнання. Його закупили торік за 120 тисяч гривень.

Знезаражувати громадський транспорт планують до кінця холодів і  поки в місті існуватиме загроза розповсюдження гострих респіраторних вірусних інфекцій.

Фото: https://kr.vkadri.com

Усі новини