«Стратегія фірми. Кропивницький – 2018»: до гри запрошуються Акули бізнесу

Вівторок, 4 грудня 2018 19:02

У Кропивницькому розпочалася реєстрація учасників ліги АКУЛ БІЗНЕСУ в рамках проведення ІV Міського бізнес-турніру "Стратегія фірми. Кропивницький-2018".

До участі в турнірі запрошуються підприємці, працівники підприємств та бізнес-організацій міста Кропивницького. Участь у турнірі бізнесменів – практиків дозволить їм  порівняти власне  робоче місце в реальному бізнес-середовищі з кріслом директора нового віртуального підприємства, переконані організатори турніру. Для цього їм необхідно буде використати свої практичні бізнес-навички, перевірити нереалізовані ризики, щоб зрозуміти, як покращити організацію власного бізнесу. А ще можна буде згенерувати ідеї зі створення нових проектів, вийти  на вищий рівень керування компанією.

За умовами турніру, в управління всім учасникам надається тренінгова фірма та стартовий капітал. Головне завдання – налагодити виробництво й розвинути своє підприємство настільки, щоб воно стало лідером за прибутками й мало провідні позиції на ринку у середовищі комп'ютерної програми -- бізнес-симуляції ViAL+ .

Конкурентами у досягненні мети виступають компанії інших учасників турніру. Кожен має можливість досягнути вершини підприємництва, набувши досвіду й використавши свою логіку, уміння, навички і знання. Визначення переможців відбувається на основі автоматичного комплексного рейтингу бізнес-симулятора.

Начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко звернулася до представників бізнесу з пропозицією приєднатися до бізнес-турніру.

- Ми закликаємо підприємців долучитися до бізнес-гри і започаткувати Лігу Акул-бізнесу, - акцентувала увагу кропивницьких бізнесменів  Лариса Костенко. -  Відповідно до пропозиції учасників Кропивницького освітнього форуму 2018 «Освіта, бізнес, влада стратегічне партнерство», управління освіти міської ради Кропивницького вирішило в ході проведення ІV Міського бізнес-турніру "Стратегія фірми. Кропивницький-2018" заснувати ще одну лігу підприємців – «Ліга АКУЛ БІЗНЕСУ». У нас дуже багато підприємств, керівникам яких важливо буде звернути увагу на своїх підлеглих. І якраз симуляція Vial+ допоможе випробувати фахівців, що працюють на підприємстві. У свою чергу, працівники також дізнаються про власний  рейтинг та зможуть оцінити власні результати, як фахівці. Тому я офіційно звертаюся до керівників підприємств та до бізнесменів долучитися до нашого турніру. Для цього необхідно зареєструватися та взяти  участь у Лізі Акул бізнесу. Нам буде дуже приємно зустрітися у фіналі з керівниками підприємств. Можливо директори підприємств за результатами змагань нагородять премією своїх працівників і звернуть увагу на рівень фаховості спеціалістів, які в них працюють.

Запрошення на участь у турнірі буде надіслано на електронну пошту.  Змагання проводяться  за підтримки Ірини Саєнко - президента регіональної торгово-промислової палати Кропивницького, яка допоможе організувати підприємців для ефективнішої участі в проекті.

Офіційна сторінка заходу: http://kint.com.ua/ua/biznes-tour-stratehiia-firmy-20/rehionalni-molodizhni-turniry/miskyi-turnir-stratehiia-firmy-kropyvnyckyi
Facebook: https://www.facebook.com/strategiya.firmi.kropyvnytskyi
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9yxt_i4N4e4myk-2vm_7-w

Усі новини