Реєстрація учасників пробного тестування ЗНО триватиме від 08 по 31 січня 2019 року

Четвер, 13 грудня 2018 12:50

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури у 2019 році відбудеться 16 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики,  хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) - 23 березня. Про це повідомили в управлінні освіти міської ради Кропивницького.

Реєстрація учасників пробного тестування триватиме  на сайті Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти (ОРЦОЯО) із 08 до 31 січня  2019 року  за адресою: www.test-center.od.ua

 Предмет пробного тестування та місце його проведення учасник має обрати самостійно під час реєстрації на сайті Одеського РЦОЯО  в процесі заповнення реєстраційної картки-заяви. Кожен має можливість пройти пробне тестування тільки з двох предметів (у різні дні, відведені для пробного тестування).

Пробне тестування є платним для учасників і неприбутковим для організаторів і проводиться за кошти фізичних та юридичних осіб.

Під час проведення ПЗНО-2019 буде організована робота сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою  100-200 балів» та надано доступ учасників до нього.

Усі новини