Профільна депутатська комісія міської ради погодила фінансування робіт з визначення меж Лісопаркового масиву

Четвер, 6 вересня 2018 08:43

У середу, 05 вересня, у міській раді Кропивницького відбулося чергове засідання профільної комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

На засіданні під головуванням депутата Олександра Шамардіна члени комісії розглянули 24 пункти порядку денного, серед яких питання щодо зміни цільового призначення, надання учасникам АТО дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передача земельних ділянок у власність, надання жителям міста дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під гаражі.

Своїм рішенням депутати погодили зміни та доповнення до Заходів щодо реалізації Програми природоохоронних заходів місцевого значення на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням Міської ради міста Кропивницького від 15.02.2018 № 1429 "Про затвердження Програми природоохоронних заходів місцевого значення на 2018-2020 роки", які виноситимуться на сесійне засідання сьогодні, 06 вересня. Внесеними змінами пропонується додатково виділити 95 тисяч гривень на встановлення меж Лісопаркового масиву. А управлінню земельних відносин та охорони навколишнього середовища було надано протокольне доручення надати перед розробкою проекту землеустрою попередні погодження меж територій.

Інші питання порядку денного будуть розглянуті під час наступного засідання профільної комісії. Про дату та час її проведення буде повідомлено додатково.

Усі новини