Перспективи формування міського бюджету Кропивницького обговорили міський голова Андрій Райкович і народний депутат України Роман Семенуха

П'ятниця, 26 жовтня 2018 13:55

Сьогодні, 26 жовтня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів робочу зустріч з народним депутатом України Романом Семенухою.

Очільник міста і народний депутат обговорили перспективи формування бюджету міста та будівництво житла в обласному центрі.

Андрій Райкович звернув увагу гостя, що в місті впродовж багатьох років житло за кошт міського бюджету не зводили взагалі. Неприємну тенденцію вдалося зламати цьогоріч: по вулиці Жадова зростає житлова багатоповерхівка, квартири в якій очікують кропивничани.

- Так цього недостатньо, але старт є, програма з будівництва житла запрацювала – наголосив міський голова. – У той же час, в місті системно ремонтуються дороги, відновлюється благоустрій дворів багатоповерхівок, адже про цю роботу протягом багатьох років в місті також забули. Поділився Андрій Райкович і планами розвитку комунального підприємства «Електротранс» та тепломодернізації об’єктів соціально-культурної сфери.

Усі новини