Олександр Брюховецький: боротися за чистоту у Кропивницькому необхідно починати із себе. Найчистіше там, де не смітять!

Четвер, 17 жовтня 2024 14:38

Українське прислів’я «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять» просте і зрозуміле кожному громадянину, але практика свідчить, що у Кропивницькому є люди, які ігнорують або ж забувають про це важливе правило.

Інспекція з благоустрою Кропивницької міської ради вчергове нагадує, що у місті діють чіткі Правила благоустрою території Кропивницького!

- Прохання до мешканців не створювати стихійні сміттєзвалища поряд з контейнерними майданчиками для збору твердих побутових відходів, викидаючи залишки будівельних матеріалів, рослинні рештки, гілля, листя та багато іншого непотрібу, - закликав начальник інспекції Олександр Брюховецький. -  Також зауважимо, що узбіччя доріг, парки, сквери - це не місце, де виховані люди не викидають сміття, для цього існують відведені місця, і кожен свідомий громадянин про це знає!

Працівники інспекції на таких порушників складають протоколи про адміністративні правопорушення ( штрафні санкції від 340 до 1360 грн) згідно зі статтею 152 КУпАП.

- І на останок, чистота залежить не лише від комунальних служб, а й від усіх мешканців нашого міста, і починати в першу чергу кожен повинен з себе! – наголосив Олександр Брюховецький.

Усі новини