Недобросовісне виконання ТОВ «Екостайл» умов договорів на вивезення сміття у Кропивницькому призведе до створення конкурентного середовища

Понеділок, 5 листопада 2018 13:11

Опале листя і побутове сміття  з території  Кропивницького вивозиться незадовільно, особливо у приватному секторі.  На цьому наголосив міський голова  Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 05 листопада.

Очільник міста вчергове звернув увагу ТОВ «Екостаайл» - підприємства-монополіста на ринку вивезення і утилізації твердих побутових відходів у Кропивницькому на факти недобросовісного  виконання умов укладених угод.

- Я прошу голів районних рад посилити організаторську роботу, підняти квартальних, спецінспекторів, усіх, хто обслуговує території, хто контактує з людьми, – наголосив Андрій Райкович - А “Екостайл” зібране листя вивозьте активніше. Ви взяли на себе зобов’язання підтримувати місто у чистоті – виконуйте його. Інакше ми запровадимо вам конкурента в обласному центрі. Це діє ефективно. Досвід з громадським транспортом є тому підтвердженням.

Також міський голова ще раз наголосив на неприпустимості спалювання листя. Така заборона існує давно, проте не усі її притримуються, хоча мішки з листям на полігон забирають безкоштовно. Андрій Райкович поставив завдання ТОВ «Екостайл» та КП «Благоустрій» тримати питання вивезення листя під особливим жорстким контролем.

Усі новини