На трьох зупинках громадського транспорту у Кропивницькому встановили сучасні електронні покажчики

Четвер, 22 листопада 2018 18:27

Інфраструктура громадського транспорту у Кропивницькому продовжує активно розвиватися.

Це відзначив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Олександр Вергун під час засідання комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста сьогодні, 22 листопада.

-  На зупинках громадського транспорту у Кропивницькому продовжують встановлювати сучасні інформаційні електронні табло, - відзначив посадовець. - Спеціалісти вже встановили три таких покажчики:  на зупинках «Спортивна школа», «Кінотеатр «Зоряний» та  на Ковалівці напроти ринку «Босфор».

Нагадаємо перші табло в Кропивницькому з’явилися минулого року. На площі Богдана Хмельницького воно продовжує працювати справно. А два інших – на зупинках «Готель Київ» довелось перепрограмовувати – це два пристрої, що показували розклад автобусів біля зупинки «Готель « Київ» і «Головпоштамт» їх зняли для технічної модернізації.  Але вже наступного тижня вони з’являться на своєму місці і зроблять ще зручнішими поїздки кропивничан і гостей міста, запевнив Олександр Вергун.

- Крім того, - звернув увагу учасників комітету доступності начальник управління, - завершення налаштування системи GPS – контролю і електронних табло дозволить включити ще один сервіс в комунальних  автобусах і тролейбусах, якого давно очікують люди зі слабким зором. Відтепер оголошення про прибуття транспортного засобу на зупинку буде здійснюватися через зовнішні динаміки.

Усі новини