На шляхопроводі по провулку Об’їзному у Кропивницькому поновлено рух автомобільного транспорту

Четвер, 1 листопада 2018 10:44

У Кропивницькому триває капітальний ремонт  однієї з найжвавіших транспортних магістралей – шляхопроводу по провулку Об’їзному. Сьогодні вночі будівельники виконали важливу операцію заміни опорної частини на одній із вертикальних опор мосту.

- Робота виконана успішно, - відзначив головний інженер ТОВ “Мостобудівельний загін №112” Володимир Кортовський. – Ми підняли домкратами одну сторону мосту і на опорі №4, крайній зі сторони вулиці Полтавської, замінили його опорну частину – резиновий амортизатор, армований металом. Це відповідальний елемент конструкції шляхопроводу. За планом буде здійснена ще одна така процедура на опорі №1 зі сторони автовокзалу. Тож в кінці наступного тижня автомобільний рух через міст буде знову перекритий на ніч.

Після встановлення амортизатора, висота дорожнього полотна мосту стала вищою на 70 міліметрів над проїжджою частиною дороги, звернув увагу головний інженер. Це буде виправлено під час встелення нового асфальтового покриття, а поки тут облаштований  тимчасовий з’їзд і водіям варто бути уважним.

Роботи планували виконувати до 05.00 ранку, але справилися швидше і вже о 03.30 рух транспорту шляхопроводом був поновлений.

Усі новини