Муніципальний інвестиційний форум "TIME to INVEST": проблеми і перспективи розвитку готельного і ресторанного бізнесу у Кропивницькому

Субота, 29 вересня 2018 12:14

Тема розвитку готельного і ресторанного бізнесу вперше винесена для обговорення на черговій сесії традиційного Муніципального інвестиційного форуму "TIME to INVEST", який успішно відбувся у Кропивницькому вчора, 28 вересня, в рамках Міжнародної агропромислової виставки AgroExpo 2018.

У галузевій сесії взяли  участь голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко та міський голова Кропивницького Андрій Райкович..

Із усієї України з’їхалися до обласного центру спеціалісти – готельєри і ресторатори, щоб обмінятися знаннями та досвідом професіоналів індустрії гостинності та експертів консалтингу, власників і топ-менеджерів закладів громадського харчування та готелів. Отриманий досвід дозволить у подальшому покращити інфраструктуру міста, збільшити потік туристів та вдосконалити професійні здібності людей, які працюють у готельно-ресторанній сфері.

- Ознака сучасного міста – це не лише розвинений промисловий потенціал, а й хороші дороги, комфортні, доступні готелі, хостели, ресторани, кав’ярні. Величезна інфраструктура, яка із розряду обслуговуючих, супутніх переросла в значимі сервіси, - відзначив у своєму вступному слові Андрій Райкович. - Життя вимагатиме від нас розвитку, модернізації, популяризації сувенірних, декоративно-ужиткових лінійок, які використовуватимуть в промисли потокове виробництво. Сьогодні саме цей сегмент бізнесу потребує розвитку, наповнення новими ідеями. Навіть виставка “АгроЕкспо” доводить, що нам - місту, розташованому у серці України, нині не вистачає готельних об’єктів. Ми дуже потребуємо впровадження якісної моделі інформаційно - туристичного обслуговування. Я радий, що обговорити її з’їхалися спеціалісти з усієї країни. Переконаний, що це матиме позитивний результат. Міська рада охоче підтримає сучасні свіжі проекти, що служитимуть розбудові сучасних сервісів та іміджу Кропивницького.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13