Молодь Кропивницького обговорювала засади діяльності студентського самоврядування

П'ятниця, 19 жовтня 2018 15:25

У четвер, 18 жовтня, у Кропивницькому молодь  обговорювала проект Типового положення про органи студентського самоврядування.

Ініціатором публічного обговорення стала Громадська організація «Українська асоціація студентів», а на регіональному рівні  в обласному центрі його організували члени  місцевого  відділення ГО «УАС» у Кіровоградській області  за підтримки управління молоді та спорту міської ради Кропивницького.

Обговорення відбулося  у стінах міської ради Кропивницького та зібрало 20 делегатів органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів міста.

З вітальним словом до учасників зібрання звернулася заступник начальника управління молоді та спорту міської ради  Катерина Черкаська,.

Модератором самого процесу обговорення виступила  Катерина Каширна, голова відокремленого підрозділу ГО «УАС» у Кіровоградській області, яка ознайомила  учасників з діяльністю організації. А головні засади  Типового положеня презентувала віце-президент з регіонального розвитку ГО «УАС» Аліна Кузьмич.

Після вивчення основних змін до документу розпочався жвавий та емоційний процес їх обговорення делегатами. Результатом плідної спільної праці стало створення власної редакції Типового положення  із запропонованими пропозиціями та правками, яка буде представлена на Всеукраїнському обговоренні у Міністерстві освіти та науки 29 жовтня 2018 року.

Усі новини