Молодь Кропивницького готується до відзначення Дня студента

Середа, 10 жовтня 2018 09:12

У вівторок, 09 жовтня, відбулося розширене засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті Міської ради міста Кропивницького.

Під час засідання  заступник начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська разом із головою Молодіжної ради Вікторією Філіповою прозвітували про використання коштів на організацію спільних заходів з молодіжними громадськими організаціями та творчими об’єднаннями, згідно з міською програмою “Молодь” станом на жовтень 2018 року.

Катерина Черкасська також звернула увагу до членів Молодіжної ради та представників вищих навчальних закладів Кропивницького на відкриту можливість  участі в низці програм Європейського союзу в Україні, які відкривають нові перспективи для молоді, таких, як: Erasmus+, Горизонт 2020, EU4YOUTH.

Цього дня члени Молодіжної ради обговорили основне питання порядку денного:  організацію святкування Дня студента. Під час засідання всі представники вищих навчальних закладів Кропивницького висловили пропозиції щодо відзначення свята, в результаті обговорення прийняли загальну концепцію, яка складатиметься із низки цікавих заходів.

Молодіжна рада приділила увагу і обговоренню участі міста Кропивницького  в національному конкурсі “Молодіжна столиця України” -  спільної ініціативи Міністерства молоді та спорту, Українського інституту міжнародної політики та Національної молодіжної ради.

На завершення засідання представники управління молоді та спорту оголосили подяки студентам та представникам вищих навчальних закладів за активну участь в організації молодіжних локацій до Дня міста.

Усі новини