Міський професійний духовий оркестр подарував кропивничанам святковий концерт до Дня Незалежності України

Понеділок, 27 серпня 2018 10:38

Яскравим фіналом відзначення Дня Незалежності України у Кропивницькому став концерт міського духового професійного оркестру.

Цього дня до зали обласного українського музично-драматичного театру імені Марка Кропивницького завітали шанувальники прекрасного, чуттєвого і неперевершеного звучання духової музики.

Колектив оркестру старанно і відповідально підготувався до знакового концерту. У репертуарі майстрів духової музики звучали класичні твори, українські народні пісні, композиції європейських та американських композиторів.

Схиливши голови, на єдиному подиху слухали «Герої не вмирають» Юрія Мельника. «Герої не вмирають, герої поміж нас, Вони нас захищають коли приходить час,..», - лунало у глядацькій залі.

Зал не один раз згуртовано піднімався зі своїх місць.
Бурхливими аплодисментами зустрічали «Гандзю», яку змінював дікі-мікс «Ukraine – USA», а «Вésame mucho» своєю пристрастю конкурувала з «Двома кольорами».

Час концерту сплив непомітно і від кропивничани лунали слова щирої вдячності за подароване мистецтво. До нових зустрічей, майстри  духової музики!

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13