Міський голова Андрій Райкович вимагає від водіїв «Екостайлу» дотримання правил дорожнього руху

Понеділок, 26 листопада 2018 12:23

Кількість скарг на «Гарячу лінію» міського голови від мешканців Кропивницького щодо незадовільного вивезення сміття з території міста збільшилася. На цьому акцентував увагу очільник міста Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні,  26 листопада.

 - Найбільше останнім часом на «Гарячу лінію» звертаються жителі приватного сектора, - відзначив Андрій Райкович. – При цьому, якщо раніше скаржилися на погану організацію вивезення побутових відходів, то тепер на купи обрізаного гілля, які накопичуються на газонах.

Сміттєвози компанії «Екостайл» таке сміття беруть не завжди, тож міський голова порадив керівництву підприємства розширити перелік послуг і допомогти кропивничанам позбавлятися від таких відходів.

- Люди заплатять, заберіть. Подумайте, який режим оплати, як повідомити, – доручив Андрій Райкович. - Це — один момент, і він також стосується і дрібного будівельного сміття. Не у всіх є машини чи навіть час, а заплатили б за вивезення. Це ваш заробіток теж.

Ще один момент, який відзначив Андрій Райкович, стосується поведінки на дорогах міста водіїв компанії «Екостайл». На них нарікають інші водії за їзду на завеликих швидкостях. Минулого тижня сміттєвоз навіть спричинив ДТП в центрі міста, не пропустивши легковик, що рухався по головній дорозі.

 - Великі машини “Екостайлу” ганяють по вулицях, як на завадівській трасі – зробив зауваження міський голова. - Будь ласка, проведіть роботу з персоналом, ви ж не “швидка допомога” чи “поліція охорони”. Ви - спеціальний комунальний транспорт, і маєте поводитися відповідно.

Фото: Андрій Максюта

Усі новини