Міський голова Андрій Райкович привітав енергетиків Кропивницького із професійним святом

П'ятниця, 21 грудня 2018 15:09

Сьогодні, 21 грудня міський голова Кропивницького Андрій Райкович привітав із професійним святом - Днем енергетика працівників компанії ПрАТ «Кіровоградобленерго».

По всій області в енергетичні галузі працюють тисячі висококласних спеціалістів, майстрів своєї справи: це працівники більш ніж 183 робочих та інженерних професій.

 Вітаючи колектив з прийдешнім професійним святом, Андрій Райкович зауважив, що компанія лишається надійним партнером для міської ради.

 - Наше місто взяло курс на значні зміни і оновлення житлово – комунального господарства. Кропивничани прагнуть жити у комфортному, затишному місті з освітленими вулицями, в теплих і світлих будинках, пересуватись на екологічному транспорті, тому без вашої участі нам не обійтись. І ми розраховуємо на прозоре, надійне партнерство, на ваше розуміння і підтримку, - наголосив очільник міста.

Міський голова нагородив Почесною грамотою міської ради та виконавчого комітету провідного інженера компанії Олега Настащука та водія Володимира Рекечинського. Грамоту міської ради та виконавчого комітету  вручили Тетяні Волошині, контролеру енергонагляду та Володимиру Коліснику, електромонтеру.

А Подяки від міської влади Андрій Райкович оголосив Олегу Шаманському, майстру електричних мереж, Миколі Завацькому, інженеру, Надії Єфановій, контролеру енергонагляду та Василю Школенку, інженеру міського району електричних мереж.

Усі новини