Міський голова Андрій Райкович поставив «двійку» за роботу ЖЕКу на селищі Новому

Четвер, 2 серпня 2018 14:10

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час інспекційної поїздки територією селища Нового перевірив хід підготовки теплового господарства до нового опалювального сезону.

Очільник міста відзначив, що підготовка до зими у селищі у розпалі.

- Цього року ми виділили 17 мільйонів гривень з бюджету, аби виконати масштабні ремонти на тепловому господарстві селища. Там триває реконструкція котельні із заміною мереж, оновленням обладнання, - підкреслив Андрій Райкович. - Після завершення реконструкції теплопостачання на селищі стане раціональнішим. Роботи, звичайно, чимало, треба ще провести гідровипробування, закрити теплотраси землею, і виконати там належний благоустрій.

Разом з тим, перевіряючи роботу тепловиків, міський голова звернув увагу на величезну кількість сміття у дворах селища Нового.

- Я майже дві години їздив вулицями, дворами і скажу, що такої кількості сміття ще не бачив! Виявляється машина для вивозу сміття зламалась! А звернутися до міста, попросити допомоги не могли. Люди повинні були кілька днів дихати смородом від цього сміття – висловив своє обурення роботою місцевого ЖЕКу Андрій Райкович. - А вирішилось питання за кілька годин - наш «Універсал» все прибрав. Але роботою ЖЕКу я незадоволений. Доводити селище до такого вигляду не можна.

Усі новини