Мешканці мікрорайону Жадова на чолі з секретарем міської ради Андрієм Табаловим долучились до загальноміського прибирання

Неділя, 21 квітня 2019 10:20

У День довкілля в обласному центрі відбулось загальноміське прибирання, до якого долучились депутати міської та районних рад і разом з містянами вийшли на толоку на своїх округах.

Секретар міської ради Андрій Табалов, що одночасно є депутатом округу № 1, цього дня разом із мешканцями мікрорайону Жадова працювали на кількох локаціях. Так, біля будинку № 30 облаштували клумби, висадили кілька кущів бузку та пофарбували лавки, а біля будинку № 28, корп. 1 реставрували дитячий майданчик та висадили троянди. У дворі будинку № 21 корп. 2 і 3 мешканці встановили та пофарбували лавки, паркани біля клумб та оновили фарбу на елементах дитячого майданчика

- Для благоустрою прибудинкових територій на окрузі №1 ми привезли землю, щоб облаштувати клумби та висадити гарні квіти, допомогли мешканцям із фарбою та іншими матеріалами, - зазначив Андрій Табалов. – Але тут і без нас постійно проводиться системна робота завдяки активним мешканцям мікрорайону.

Андрій Табалов зауважив, що разом з активістами працювалось весело і легко, тому результатом спільної роботи залишились задоволені усі.

Усі новини