Кропивницький стає безпечнішим містом: на мережі водоводу встановлюються сучасні пожежні гідранти

Середа, 8 серпня 2018 16:43

Спеціалісти Кіровоградського водопровідно-каналізаційного господарства продовжують встановлювати на міських мережах пожежні гідранти, придбані за кошти міського бюджету. Про це сьогодні, 08 серпня, повідомила керівник міськводоканалу Валентина Давидчук.

- Цього року міська влада придбала 200 гідрантів, 20 із них було передано на баланс управлінню освіти міської ради, а 180 — міському водоканалу для встановлення на мережах міста, - зазначила Валентина Давидчук. - По місту нашим підприємством вже було під’єднано 45 пожежних гідрантів. Наразі, під час зупинки водопостачання, користуючись можливістю, запланували поміняти ще 20 одиниць у центральній частині міста, де не можна провести заміну без відключення.

За словами керівника міського водоканалу вчора, 07 серпня, було встановлено сім пожежних гідрантів, сьогодні запланована заміна 7-10 одиниць, решта - завтра. Підключення гідрантів підприємство виконує за власні кошти, і для цього створена окрема бригада.

Крім того по місту працює 6 бригад ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, які, користуючись тимчасовим відключенням води, виконують важливі заплановані ремонтні роботи на водопровідних мережах міста.

Усі новини