Кропивницький готовий до нового опалювального сезону

Вівторок, 9 жовтня 2018 16:13

Опалювальний сезон 2018/2019 року у Кропивницькому розпочнеться, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох діб не перевищуватиме вісім градусів тепла. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет міської ради на своєму засіданні сьогодні, 10 жовтня.

У той же час, в загальноосвітніх навчальних закладах обласного центру опалення буде включене із 26 жовтня, після завершення осіннього канікулярного періоду.

За прийнятим рішенням, ОКВП "Дніпро-Кіровоград" має забезпечити подачу води на теплогенеруючі об’єкти згідно з укладеними угодами на водопостачання та водовідведення.

Комунальне підприємство “Теплоенергетик” та дочірнє підприємство “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”, а також підприємства, у яких знаходяться на балансі відомчі котельні, що обслуговують житло та об’єкти соцкультпобуту, отримали доручення вжити невідкладних заходів щодо своєчасного забезпечення початку опалювального сезону.

А керівники КП “ЖЕО № 1” МРМК”, КП “ЖЕО № 2” МРМК ”, КП “ЖЕО № 3” МРМК ”, КП “ЖЕО № 4” МРМК ” та КП “ЖЕК № 9 МРМК ” повинні забезпечити підготовку до опалювального сезону 2018/2019 року житлових будинків та за її результатами завершити оформлення паспортів та актів готовності будинків до роботи в опалювальний період відповідно до встановлених чинним законодавством форм.

Усі новини