Кропивницька міська рада восьмого скликання розпочала свою роботу: Андрій Райкович склав присягу міського голови

П'ятниця, 4 грудня 2020 12:48

Кропивницька міська рада восьмого скликання розпочала свою роботу сьогодні, 04 грудня.

 Під час першого засідання голова міської територіальної виборчої комісії Тетяна Буземська оприлюднила інформацію про результати виборів Кропивницького міського голови і визнання його повноважень. На виборах 2020 року кропивничани переобрали на другий термін міського голову Андрія Райковича. За нього проголосували 27839 виборців, що складає 53,53%.

Андрій Райкович  склав присягу перед містянами, тримаючи руку  на основних документах держави і рідного міста: Конституції України, Законі про місцеве самоврядування в Україні і Статуті громади міста. У них — найвищі цінності і смисли, про які варто постійно пам'ятати і завдання, які необхідно неухильно виконувати, бо стосуються вони головного - захисту і турботи про людей, переконаний Андрій Райкович.

- На виборах ми представляли різні політичні сили, виголошували партійні лозунги і передвиборчі програми. Цей час — уже історія. Зараз настає момент істини — спільної консолідованої роботи. Люди довірили нам управляти містом в надзвичайно складний час: пандемія, війна на Сході, стагнація економіки. Ми мусимо об'єднатися і щоденно системно працювати заради захисту життя, здоров'я і соціальної підтримки жителів обласного центру, - відзначив  міський голова у своїй промові. - Тільки розумна, збалансована економічна політика, реальний, прозорий бюджет, якісна, ефективна управлінська вертикаль дозволить містянам відчути, що у Кропивницькому влада є професійною, справедливою, що в цю залу прийшли не популісти, а професіонали, які чесно представлятимуть інтереси громади. Я звертаюсь до обласної влади, до народних депутатів України, до депутатів усіх рад, до лідерів громадянського суспільства, до журналістів із єдиним закликом — продовжуємо будувати наше місто! Разом зробимо його кращим: комфортним, безпечним, сучасним. Містом сили, високої культури і великих можливостей. Містом щасливих людей, де однаково добре буде всім: від дитини до ветерана.

Депутатський корпус і почесні гості сесійного засідання оваціями підтримали пропозицію Андрія Райковича спільними зусиллями розбудовувати Кропивницький.

Усі новини