Комунальні служби Кропивницького детально проаналізують наслідки дії негоди на території міста

Понеділок, 13 серпня 2018 12:49

Наслідки дії негоди у Кропивницькому мають бути ретельно проаналізовані комунальними службами міста. Відповідне доручення надав секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 13 серпня.

- Інформація про шкоду, завдану на території міста сильною зливою і шквальним вітром продовжує надходити до міської ради від мешканців міста, - наголосив Андрій Табалов. – Необхідно зв’язатися з депутатами міської ради на округах, щоб детально вивчити характер пошкоджень, їхні локації та визначити чим міська влада може допомогти громадянам.

Особливу увагу, наголосив секретар міської ради, необхідно звернути на дотримання під час виконання проектів на ремонти доріг і прибудинкових територій необхідних контрнахилів, які дозволять ефективно  відвести дощову і талу воду.

- Ми проведемо додаткову нараду із керівниками проектних організацій і підрядних підприємств, що виконують ремонтні роботи на території міста, - відзначив профільний заступник міського голови Олександр Мосін. – Необхідно на наступний рік запланувати виконання заходів з водовідведення у місцях, де постійно під час дощів накопичується вода, як біля ринку «Босфор», чи по вулиці Михайлівській, наприклад. І будемо контролювати, щоб усі нові об’єкти проектувалися відповідно з дотриманням цих будівельних норм.

Усі новини