Головним концертом обласної філармонії у Кропивницькому буде концерт Перемоги

Четвер, 29 лютого 2024 16:55

Незважаючи на воєнний стан колектив обласної філармонії у Кропивницькому працює ще інтенсивніше. Результатом роботи артистів і працівників закладу стала відзнака “Краще підприємство 2023 року” у Національному рейтингу якості товарів та послуг.

Про це повідомила директорка обласної філармонії Наталія Агапєєва, а ще наголосила — заклад постійно шукає свого глядача і нові форми творчої діяльності.

- Попри те, що уже два роки в нашій країні триває війна і дев’ятеро працівників нашого колективу зараз боронять державу на фронті, ми продовжуємо активно працювати і гартувати дух перемоги. Готуємо концерти і виступи наших творчих колективів і артистів, втілюємо традиційні проєкти, які давно полюбилися кропивничанам і гостям міста, такі як “Вечори духовної музики”, “Травневі музичні зустрічі”, “Об’єднаймо мистецтвом Україну!”, “Майстри мистецтв — трудівникам села” та інші. Але ми постійно шукаємо свого глядача і нові творчі форми роботи. Тож запровадили сольні концерти наших артистів, - розповіла Наталія Агапєєва. - Сьогодні нашу роботу ми вбачаємо як місію — у цей нелегкий час подарувати глядачу дві години відпочинку. Наші концерти сповнені патріотизмом і з кожного якийсь номер ми відбираємо для найголовнішого - концерту Перемоги.

Із цікавістю та захопленням сприйняли кропивничани такі сольні виступи Іванни Неділенко, Тетяни Яковенко, Олексія Козачинського. Нині ж гостей на свій сольний концерт запрошує солістка філармонії, учасниця тріо “Дежавю” Світлана Пляка.

Шанувальники дівочого тріо давно відзначили сильний голос і харизматичну вдачу артистки. Нині ж вона підготувала надзвичайну і драйвову програму, в яку увійшли світові хіти. Цей концерт стане приємною несподіванкою для шанувальників джазу і року, будуть у програмі й інші популярні пісні.

Концерт відбудеться вже завтра, 01 березня, о 18:00.

Поспішайте придбати квитки!

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01